Music, Maestro! An evening with Dominic Seldis & his orchestra

Dominic Seldis gaat voor het eerst met een solovoorstelling de theaters in. Dominic Seldis, Nederlands favoriete Engelsman, laat als contrabassist, dirigent en presentator geen gelegenheid voorbij gaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.

Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek.

Music, Maestro! belooft een uniek muzikaal avontuur te worden, waarin de musici van wereldklasse zorgen voor hilariteit en ontroering. Voor liefhebbers van Britse humor, geweldige muziek en entertainment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *